Cameron highlands - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu Cameron highlands - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu

Cameron highlands

Door: mirandacardinaal

Blijf op de hoogte en volg Miranda

22 Juli 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur

Even een probeersel;
Ben benieuwd of jullie de foto's kunnen bekijken op Picasaweb?
Door op bovenstaande link te klikken.

Nu vanuit Camaron Highlands.
We zijn een beetje moe... Na gister de heleochtend tot 13.30 uur als twee pakezels (alle bepakking voor en achter) door de straten van Kl gesjokt te hebben. Kwamen we na het info kantor bij de bushalte aan waar de bus vertrok naar CH. Nog 5 min voor dat de bus vertrok, werden we geloodst door mensen met walkie-talkie naar de verkoopbalie. Prijs was van 28 naar ineens 35 RM. Hiermee gingen we niet accoord 30RM last offer.. Dit was ok.
In de bus een hostel geregeld door de buschauffeur. Heerlijk kwamen om 19.00 uur aan, werden voor 200 m opgehaald met een busje. Hierna heerlijk gegeten bij een klein eettentje vol locals. Toen naar een informatie loket, hier hebben we een trip geboekt voor sun rise en een kaart gehaald voor wandelingen hier in de buurt. Gevolg vanmorgen om 5.15 uur op! Maar het werd beloond met een zeer mooie zonsopkomst!En een zeer goede gids (flinke studie en onderzoeken achter de rug. sciptie in Australie gedaan).
Kon ons veel vertellen over mossy forrest en de theeplantage.
Nu rust!!!
Morgen zelf wandelen en reis terug boeken naar KL.
Liefs Miranda en Dees

• 22 Juli 2010 - 06:31

Shirley:

Heb alle foto's bekeken. Ziet er erg mooi uit allemaal. Wat een mooie zonsopgang :D

• 22 Juli 2010 - 06:34

Laura:

Chicka,

De foto's zijn ONWIJS leuk!!! Dus zoals ik kan zien en lees hebben jullie het nog goed naar je zin, en weer een hoop meegemaakt whaha...!!
    Hoe is het met de voetjes en julie ruggen?....
    Hier is het nog steeds heerlijk weer en nog 4 daagjes slapen en op naar Portugal JOEHOE!!! Nou geniet nog lekker saampjes.

Kuszzzzzz

• 22 Juli 2010 - 06:56

Stephanie:

Ik lig nu ziek op bed je reisverslagen te lezen en foto's te bekijken. Wat ben ik jaloers! Zo te horen en te zien hebben jullie al heel wat meegemaakt. Ben benieuwd naar jullie volgend avontuur.

• 22 Juli 2010 - 06:58

J.:

Stoer hoor! Mooie foto's.

Gr.
    J.

• 22 Juli 2010 - 07:42

Jasmijn:

onwijs mier en dees echt heerlijk moet dit zijn. leuke foto's!!!

ben jaloers geniet ervan!!!

• 22 Juli 2010 - 08:01

Ellen H:

Mooie en leuke foto's!
    Echt leuk om jullie zo te volgen. Veel plezier verder!!!

• 22 Juli 2010 - 10:46

Chantal:

Bizar mooie zonsopgang. Voel de intensiteit ervan helemaal hier, aan de andere kant van de wereld..

• 22 Juli 2010 - 11:47

Linda:

Lieve Miran en Dees,

Wat een leuke foto's! Zo te zien hebben jullie het erg naar jullie zin! Mooie architectuur daar, misschien moet ik toch maar een keer daarheen gaan!

Veel plezier daar verder en ik blijf jullie volgen!

Liefs,

Linda

(ps: Ik verwacht van miran nog wel een foto van een balletbeentje in een zwembad... ;-)

• 22 Juli 2010 - 12:58

Dick En Greetje:

Wow jullie maken er wat van zeg!!! heerlijk dat jullie zoveel kunnen doen en zien, en dat al in zo'n korte tijd, groetjes Gr.

• 22 Juli 2010 - 13:19

Anja:

Hoi Miranda en Dees, de foto's zijn prachtig. Ik geniet van de verslagen en de fotos. Keep it up!
    Veel liefs en groetjes van hier

• 22 Juli 2010 - 13:35

Marjolein :

Hey,

De foto's zijn echt prachtig... Veel te zien...Echt leuk dat je, je foto's kan sturen... Ik ga vannacht naar Portugal dus weet niet of ik dan alles nog bij kan houden... In ieder geval nog heel veel plezier en zal na mijn vakantie wel weer reageren. Als het goed is heb ik dan heel wat te lezen haha :O

Kus Mar...

• 22 Juli 2010 - 15:40

Carolyn:

Love the pictures....keep them coming! Miss you!

• 22 Juli 2010 - 16:02

Eddy Van Der Heiden:

Beste Miranda,
    Aan de foto's te zien heb je het erg naar je zin. Een stuk van je droom is zo te zien nu al verwezenlijkt. Erg mooie foto's. Veel succes verder en tot mailens!!!

• 26 Juli 2010 - 06:47

Riek , Jaap De Munck:

Wat spannend allemaal.Mooie foto's.Vandaag komt Martijn aan in Scheveningen.Morgen Tesso helpen verhuizen.In de loop van de week Zeeland in met 2 boten.
    Hartelijke groeten en heel veel plezier in de Oost. Riek en Jaap

• 26 Juli 2010 - 07:59

Maris:

Hallo daar!

Wat een mooie foto´s!
    Je bent pas een weekje weg, maar je hebt al zoveel moois gezien, dat belooft wat voor de rest van de tijd!
    Have fun.

Liefs, Maris