op de terug weg... - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu op de terug weg... - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu

op de terug weg...

Door: mirandacardinaal

Blijf op de hoogte en volg Miranda

13 December 2010 | Nepal, Kathmandu

Hi allemaal,
Ik was eerst niet vanplan om een verslagje te maken, want de mensen die me een beetje kennen weten dat ik altijd van alles en nog wat moet doen op het laatste moment!
Maar 1 les ik heb geleerd om tijd te nemen. Hiermee bedoel ik dat ik tijdens het reizen er zo vaak tegen aan ben gelopen dat iets niet gaat zoals je denkt. Dat ik nu iets van marge heb ingebouwd best goed toch?? Hopen dat ik dat kan vast houden in Nederland, want dat maak het allemaal wel een stuk minder stresvol!
Je houdt zelfs tijd over om nog op de valreep iets van je te laten horen best leuk!
Chitwan was echt fantastisch! Lekker warm, zelfs nog even in mijn bekini gelegen, want ik heb gegrepen dat er veel mensen verwachten dat ik erg bruin terug kom! Nou het tegendeel is waar... Ik ben zo wit als een melkfles, zelfs het uurtje in de zon zitten heeft me geen kleur gegeven.
verder is het daar prachtig qua natuur!
De dieren die ik allemaal heb gezien zijn een hoop en op zo'n dichte afstand bijna te eng voor woorden. Krokodillen op 1 m vanuit een houten bootje en de neushoorn met haar jong ook op 1 m afstand vanuit een olifant.
De Olifant ging nl. chicken spelen met de neushoorn die op ons afkwam stomen gelukkig was de neushoorn de chicken!!!
Die avond Sint gevierd. Irene en ik hadden zo'n 14 cadeau's gekocht en samen met de fotograaf, Kuber en de gids, Ashok en zijn vriend Kuber het dobbelspel gespeeld. Nou dit was echt 1 groot succes! We hebben ons kapot gelachen, wat een lol hadden wij!

Verder ben ik op een filmset geweest in een dorpje waar nog nooit een blanke was geweest. Ik was eigenlijk nog intressanter dat de shoot van de muziekclib! Mensen zaten in een cirkel om me heen 3 a 4 rijen dik. Ze zaten aan bijn benen en haren... Tja best grappig, maar na een half uur wordt het ongemakkelijk! Gelukktig was er een heel lief meisje die me kwam redden, nu zijn we natuurlijk bestfriends! Binnenkort op facebook zal ik wel wat van haar horen.

Dit was even een super korte samenvatting van de laatste week, maar toch fijn om alvast kwijt te kunnen!
Nu even op pad om nog wat eten te kopen en dan op naar het vliegveld!
Zie jullie zo....
Knuf Miran

• 13 December 2010 - 06:55

Linda:

Zo wat leuk om nog even wat te horen! Maar ik ga verder geen heel verhaal vertellen, zie je snel!!! Goeie reis

• 13 December 2010 - 08:22

Eddy:

Hoi Miranda,
    Ja aan alles komt een eind en zo te horen heb je veel meegemaakt en ook geleerd. Zeker goed om dat vast te houden. Wellicht tot ziens.

• 13 December 2010 - 08:29

Maris:

Nou, nog heel eventjes en je bent weer terug... Morgen rond deze tijd zet je weer voet op nederlandse bodem.
    Ik hoop dat je een goeie terugreis hebt!

Groetjes

• 13 December 2010 - 10:29

Ferry:

Geniet nog even van de laatste momenten. Een geweldige reis die je lang bij zal blijven. Zie je weer terug in Nederland. Liefs Ferry

• 13 December 2010 - 17:51

Carla Schutt:

Hallo Miranda. Ik denk dat jij kunt zeggen dat je echt de reis van je leven hebt gemaakt. Ik wens je een hele goede terugreis en ik denk dat er heel wat mensen zijn om je op te halen. Goede reis.

• 14 December 2010 - 11:29

Chantal:

Lieverd!!

Wat heb jij een geweldige reis gehad! Ik zou je wel nu meteen willen gaan omhelzen. Hoop maar dat je heelhuids weer thuis bent gekomen gisteren! Ik moest helaas werken, dus kon je niet komen halen. Maar zodra je weer wat gewend bent aan ons kikkerland, gaan we gauw iets afspreken. Misschien in de kerstvakantie?

Heel veel liefs,
    Chan