Tijdenlijk het laatste berichtje??? - Reisverslag uit Railay Beach, Thailand van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu Tijdenlijk het laatste berichtje??? - Reisverslag uit Railay Beach, Thailand van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu

Tijdenlijk het laatste berichtje???

Door: mirandacardinaal

Blijf op de hoogte en volg Miranda

25 Augustus 2010 | Thailand, Railay Beach

Hi allemaal,

We zijn nog steeds op Railay beach.
Na 3 dagen van spierpijn van de 1237 treden van de tiger caves nu lekker ontspannen. snokelen, klimmen traking. Over 2 dagen naar Phi Phi eiland.
Daar duiken!
Dan gelijk door naar de retreat! We hebben hier geen of nauwelijks internet( heel duur), dus je zal voor lopig niets van me horen.
Mits het kaartje van de meneer waar we nu zijn werkt. Hij zit in een 5000 B resort!!!!
Dan kan ik morgen internetten en foto's er op zetten.
Zo niet dan ben ik pas na 10 sept. bereikbaar via internet!
Succes daar allemaal.
Ps ik heb vandaar de film set gewien van James Bond, the man with the golden gun!
Nu even film kijken in dewe luxe kamer.
kus allemaal

• 25 Augustus 2010 - 15:49

Ireen:

okidoki, dan smsen we ;-) Veel plezier en dikke kus... ps heb een lariam pil uitgeprobeerd en nog nooit zo'n bad trip gehad! Echt ik dacht dat ik dood ging, dus dat wordt 'm niet... toch maar mallerone... Liefs Ireen

• 25 Augustus 2010 - 17:14

Jasmijn:

he lieverd nou geniet verder dan maar we horen dan heel graag wat van je zodra je wel kan internetten. volgens mijmaak je echt de reis van je droemn rest van mij volgt in prive mail.
    dikke kus

• 26 Augustus 2010 - 07:07

Maris:

Hey!

Veel plezier en ik merk wel of de foto's er op komen te staan.
    Geniet ervan!

Kus

• 26 Augustus 2010 - 08:02

Chantal:

Lekker hoor! Ultiem genieten daar jij! Hier regent het pijpenstelen. Ben wel net terug van een geweldig weekend vol goede bands en feesten op Lowlands. Ben benieuwd naar de foto's! Have fun, liefs Tal

• 26 Augustus 2010 - 14:25

Linda:

Hey!!!
    Probeerde je te smssen, maar lukt niet :-(
    Jammer dat je even niet kan internetten, maar dan kan je ook echt even genieten van het op jezelf zijn. Ik heb inmiddels mijn eerste auto-ongeluk gehad, nou ja ongeluk. Het was meer een aanrijding. Maar ik heb niks en de auto wordt gemaakt, dus komt goed. Make-up party was een succes!! Ik mis je wel, ga niet meer uit want jij bent er niet en Lisette redt dat niet zo lang natuurlijk nu. Maar ja wel goed voor de portemonnee. Nou al weer teveel zitten kleppen, ik ga even achter mijn nakijkwerk duiken. Love You!!

• 26 Augustus 2010 - 19:04

Eddy:

Hoi Miranda,
    Het klinkt allemaal wel goed. Je bent ook sportief bezig; treden lopen, snorkelen etc. Wij maar hard werken. Geniet er maar lekker van!

• 27 Augustus 2010 - 05:44

Marjolein:

Miran, fijn om steeds van je te lezen! Ik kijk uit naar je nieuwe bericht. Geweldig hoor wat je allemaal meemaakt en onderneemt.
    Op de Zonnebloem gaat het goed, alle collegá's zijn weer goed teruggekomen van de vakantie. Zitten er al weer helemaal in....