foto's!
Door: mirandacardinaal
Blijf op de hoogte en volg Miranda
18 September 2010 | Thailand, Sukhothai
Gister in mijn verhaal natuurlijk een aantal keren verwezen naar foto's nou hier zijn ze dan.
Ik hoop dat jullie weer net zo genieten als ik.
Van het hotel heb ik nog niet zoveel foto's die komen de volgende keer met de olifanten wel!!! johoe
Ik zit nu in de school met druivensap en een chocolade cake!
Wat wil een mens nog meer hihi!
18 September 2010 - 10:45
Chantal:
Echt te bizar! Op het bruggetje bij de tempels van sukhothai waar je zwierend op de foto staat, daar op dat mini eilandje heb ik ook gezeten onder de boom links op de foto en een foto gemaakt. Haha! O ja en wat heb je precies op die school gedaan? Mocht je een dagje meekijken?
Kus!
Tal -
18 September 2010 - 10:56
Marga:
Lieve Miranda,
We genieten van al jouw avonturen. Knap van je dat je het in het Klooster volgehouden hebt.Nu weer eens verwend worden, leuk hoor! Het sfeertje op de foto's herkennen we wel. Overal tempels en boeddha's. Geniet van alles.
Liefs marga -
18 September 2010 - 16:15
Carla Schutt:
Hallo Miranda
Het is heel leuk om je belevenissen te volgen en dat je wat beleeft is wel duidelijk, ook de foto's zijn erg leuk. Voor ons, die al weer zo'n poos aan het werk zijn, is het wel gek, almaar op vakantie, maar het lijkt me geweldig. Geniet maar met volle teugen en schrijf alles op, zodat je nog lang kan nagenieten
Groetjes
Carla -
19 September 2010 - 10:23
Maris:
Hai!
Wat een prachtige foto's weer!
En ik moet ook even kwijt: wat zie je er onwijs goed uit!!!
Geniet nog lekker! En maak nog maar veel meer van die prachtige foto's!
Kus -
20 September 2010 - 16:01
Marion:
hoi Miranda, wat kan jij lange mailtjes schrijven, erg leuk hoor en je kunt goed zien dat je afgevallen bent. die witte jurk staat je prachtig. vind je vast leuk om te horen. geniet er maar lekker van, dikke kus Marion.