Opnieuw op reis met miranda! - Reisverslag uit Wassenaar, Nederland van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu Opnieuw op reis met miranda! - Reisverslag uit Wassenaar, Nederland van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu

Opnieuw op reis met miranda!

Door: Miranda

Blijf op de hoogte en volg Miranda

02 April 2013 | Nederland, Wassenaar

Hey alle lieve familie en vrienden,

Hier even een kort verslagje.
Hectisch begin op de hoge weg gister, mam was misselijk toen Patrick en ik aan kwamen..... Maar wat er is gebeurd volgt in een reactie van mamma!

De afgelopen weken zijn mega stressvol geweest en ik merk dat ik het toch wel allemaal een stuk moeilijker vind dit keer dan de vorige keer.
Ik doe me altijd stoer voor, maar van binnen knapte er gister wel even wat toen ik thuis de deur achter me dicht deed.
Dag Tess.... Pff dat valt zwaar. Ze heeft nu een blaas ontsteking, maar of dat echt is of dat er meer met het beestje aan de hand is.... Geen idee!
Het was voor mij gewoon even het besef dat ze er misschien wel niet meer is als ik terug kom... Niet echt fijn!

Vervolgens is vanmorgen alles soepel verlopen, maar toen ik Schiphol inliep kwamen de tranen!!! Een knoop in mijn buik met een golf van misselijkheid. Maar there is no way back!

Nu zitten we hier op het vliegveld... Te wachten tot het onze tijd is om naar het vliegtuig te gaan.

Nou lieve mensen weet dat ik heeeeeel veel om jullie geef enne, Daan gaan we dan! 9,5 mnd een lange zwangerschap!

Liefs miranda

• 02 April 2013 - 09:17

Silvia:

Veel plezier Miranda! Geniet ervan!

• 02 April 2013 - 09:32

Mariska:

Poeh, klinkt idd wel zwaarder dan de vorige keer!
    Lekker genieten meis, wordt vast weer geweldig!
    Xx

• 02 April 2013 - 09:40

Linda:

Ja meis, het is ook niet niks natuurlijk! Maar je hebt ervoor gekozen, dus nu ga je ervoor! Heel veel plezier!!! Maak er wat moois van!!

• 02 April 2013 - 09:41

Jans:

Het hoort er allemaal bij zullen we maar zeggen en ja, het blijft stoer van je! Geniet van de zwangerschap ;-) dat het een plezierige reis mag zijn! X

• 02 April 2013 - 09:43

Jaap De Munck:

Heel veel plezier,wherever you go.
    Geniet met volle teugen.
    Pas op jezelf, en gezond weer terug.
    Groetjes,Riek en Jaap

• 02 April 2013 - 09:53

Jo-tje:

Have fun, maak er wat moois van.

Gr.
    Jo-tje

• 02 April 2013 - 11:43

Greetje:

Goede reis!!!!

• 02 April 2013 - 12:22

Jasmijn:

geniet zoals je zo goed kan, herrinner zoals je zo goed kan, doe zaols je altijd doet!!!!! we gaan je natuurlijk missen maar das goed anders kan je beter daar blijven toch! doe je ding en tot snel!

• 02 April 2013 - 13:43

Chantal:

Lieverd, als newborn mama is het me niet meer gelukt je nog even te bellen. Maar ik vond het super fijn je nog even te zien voor vertrek. En ik kan je vertellen, een zwangerschap is het mooiste dat er is. Je groeit erin en zo zal het ook gaan met je reis. Als je straks van de eerste schrik bekomen bent, ga je gewoon jezelf mee laten varen op de stroom. Net als ik. En na die 9,5 maand (precies mijn zwangerschapstijd!) hou je iets heerlijks vast, in jouw geval een prachtige herinnering en zal jij ook weten, het is het allemaal waard. Een heel goede reis en een behouden vaart! Dikke kus lieverd en ik hoop dat het niet al te ernstig is met je mama.

Liefs,
    Chan

• 02 April 2013 - 14:43

Erna:

Lieve Miran,

Heeeeel veel plezier! Wordt vast weer een superreis. Pas goed op jezelf!

Liefs (mamma) Erna

• 02 April 2013 - 15:07

Marga:

Lieve Miranda,

Weet je het nog: een reis om de wereld is de kortste weg naar jezelf.
    Blijf gewoon jezelf, sta open voor al het nieuwe( wel heel spannend natuurlijk), maar bovenal geniet!!
    Ik ga ganieten van al je verhalen.
    Liefs Marga

• 02 April 2013 - 19:28

Eddy Van Der Heiden:

Leuk om zo weer iets van je te horen. Veel plezier. Het ga je goed.

• 02 April 2013 - 23:03

Patrick:

Tja........wat moet ik nu schrijven. Een fleurig berichtje, zo van geniet van je lang gekoesterde droom? TUURLIJK! Ik gun het je en sta achter je. Ik weet en voel dat ons gevoel voor elkaar sterk is en ja dit hoord bij jouw. Dus geniet (en vraag aan elk spiritueel ingestelde persoon of hij een geldboompje kan sturen naar Leiden :)) Ik ga mijn best doen om je op te zoeken, zal dingen laten en zal dingen doen. Ik zal je missen en hunker naar een zoen.

• 03 April 2013 - 17:09

Roland:

hoi miranda.

ik hoop dat je een goede en mooie vlieg rijs hebt gehad.
    en dat het daar lekker warm is.
    waar je ook mach zijn.
    op deze grote wereldbol.
    ik ga je ook zoveel mogelijk volgen.
    wand ik kijk er naar uit naar jouw volgende verhaal.
    van jouw grote vakantie.
    daar zo in die verre landen.
    en ga er maar heel goed van genieten.

nou miranda dan tot de volgende verhaal maar weer.

groetjes van je nieuwe lees ven roland

• 03 April 2013 - 19:05

Anneke:

Spannend weer, veel plezier!

• 04 April 2013 - 06:34

Desiree:

Lieve allemaal,
    Mijn verhaal van de start:
    Eindelijk even rustig zitten op Schiphol. Natuurlijk niet zonder slag of stoot. Gisteren was ik druk aan het pakken en had ik mijn grote reistas beneden gezet om daar nog 2,5 kilo kaas, stroopwafels, chocola e.d, in te stoppen. Boven weer verder: nog even een jurkje strijken, troep opruimen en twee stapeltjes t-shirts in de handbagage stoppen.
    Weer beneden gekomen, hoor ik een vreemd gezoem! Wat nu weer? Kelderdeur geopend; nee daar kwam het niet vandaan. wc dan ? Ook niet. Het zal toch niet de verwarming zijn, dat net nu de pomp het begeeft en aan het rondzoemen is? In de kamer geluisterd: daar is niets te horen, dan in de keuken, ja daar wel, maar niet zo hard. ten einde raad het deurtje bij de cv geopend en de klep van de cv. Nee, waterpeil is prima, geen raar gezoem of getril en de code gaf aan dat hij bedrijfsklaar was. Wat is het dan???
    Bij de buren is zelfs op 2de paasdag de schilder bezig geweest. Heeft hij wat geks gedaan? Heb ik straks een gigantische overstroming of zo? " Ik ben helemaal geen doemdenker hoor, dat lijkt maar zo!" Het geluid in de gang blijft en misselijk voel ik me ook. Aangezien ik matig ben in het lokaliseren van geluiden, besluit ik op Miranda en Patrick te wachten. Wel leg ik voor de zekerheid een briefje op tafel hoe de buren me kunnen bereiken als er iets aan de hand is.
    Miranda en Patrick komen rond 7 uur. Als we bezig zijn met koken vraag ik Patrick me te helpen om te zoeken waar het brommend zoemende geluid vandaan komt. Ja hij had het bij binnenkomen ook al opgemerkt. Ook hij duikt de kelderkast en de wc in.
    Miranda komt er ook bij. Zij zegt: volgens mij komt het van onder de vloer en ze gaat met haar oor op de grond liggen. " Ja hoor, daar hoor ik het nog duidelijker" . Oké , volgende mogelijkheid: het expansievat dat onder de vloer zit heeft het begeven. Ik heb overal een verklaring voor, maar geen beste.
    Patrick wil het checken en geeft mijn tas een zet, het geluid reist mee!!! Het komt uit mijn tas!!!
    Oké! Geen probleem meer, alleen kan dit niet tijdens de reis. Miranda geeft het al aan: mam, heb je een elektrische tandenborstel? Ja dus, op batterijtjes. Tas open, toilettas eruit en ja, daar ligt een vrolijk draaiende tandenborstel!
    Hilariteit alom, en opgelucht kan ik verder gaan met koken.
    Een goed begin van de reis.
    Lieve mensen, morgen verder over Schiphol ( weinig interessant), de vlucht ( idem dito) aankomst en doorvlucht in Houston en de bijzonder hartelijke ontvangst bij de familie Chandler.
    Hartelijke groet
    Dees.

• 04 April 2013 - 18:45

Suus:

Echt weer een begin voor jullie. Miran, geniet van je reis. Je kan het en komt dichter bij jezelf! ik ga je volgen en missen, maar weet zeker dat het weer een onvergetelijke reis wordt.

XX

• 07 April 2013 - 15:47

Ireen:

Liefje, wat een mooie woorden heb je gekregen van iedereen. Zelfs ik word er een beetje emotioneel van. Je laat een hoop vrienden en bijzondere mensen achter hier in Nederland om je droom te verwezenlijken. Ik ben al flink in tranen geweest, dus zal je die nu besparen. Ik ben blij dat ik wederom de gelukkige persoon ben die jou over minder dan 3 maanden weer een knuffel mag geven aan de andere kant van de wereld :-) Nu wens ik je heel veel plezier, gekheid, avontuur, geluk en gezonheid toe op je reis. Hele dikke kus en knuf