Deel 2 before the wedding! - Reisverslag uit San Antonio, Verenigde Staten van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu Deel 2 before the wedding! - Reisverslag uit San Antonio, Verenigde Staten van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu

Deel 2 before the wedding!

Blijf op de hoogte en volg Miranda

06 April 2013 | Verenigde Staten, San Antonio

Onze vlucht was fantastisch, natuurlijk na 3 films en een boek verder was ik wel blij dat de 10 uur voorbij waren! Heerlijk eindelijk het vliegtuig uit en wisselen van vliegtuig in Houston. Gelukkig geen 1,5 uur overstap, want dat hadden we niet gered. Eerst naar de immigratie waar we 1,5 uur in de rij hebben gestaan. Hierna de koffers ophalen en vervolgens wegbrengen. Daarna snel naar boven om de handbagage in te checken. Ah verrassing een rij, maar deze duurde maar een uur en dan ga je niet eens naar de Efteling. Geen achtbaan als beloning, ;-(
Na een uurtje vliegen en een spannende landing, aangezien het vliegtuig duidelijk nog te veel vaart had, veilig aan de grond!

Op het vliegveld werden we opgevangen door de mooiste mensen:Tom en Annie. They're so loving!

Sorry t Engels en Nederlands is nu al mixt...

Thuis gekomen bij the Chandlers zien we een prachtig kasteeltje! In Hill country Village.
En een heerlijke maaltijd voor de tweede keer lasagne deze dag, geen straf!
Daarna nog een kleine wandeling en gelijk naar bed Nederlandse tijd 4:30.
Het heeft in de nacht geregend en gehageld, ik dacht even dat ik terug in Nederland was, maar de planten hadden het nodig, want het gebruik van water staat op rantsoen.

De volgende dag na een goed ontbijt op naar de mall. Het is gelukt om mijn horlogebandje te verstellen. Die ik vlak voor mijn vertrek als verrassing van Patrick heb gekregen..... Whoehoe
Verder cadeautjes gekocht!
In de middag zijn we naar het gemeentehuis geweest, waar ze hun marriage license gingen halen, even langs the riverwalk gelopen, weer met veel regen gepaard. Terug thuis hebben we hier en daar geholpen met het voor bereiden van de beste BBQ ever, real Texas!!!
En iedereen was er zooo gezellig!

Donderdag op naar het resort heerlijk... Eenmaal na een enige omweg aangekomen, snel omkleden en met Car en Jeff mee naar de river walk en the Almelo. Daarna een terrasje pakken met margarita's mmm jammie.
Hierna bij een Mexicaan quesadilla met pollo en nachochips gegeten om alvast in de stemming te komen.
S avonds naar 2 kleine feestjes geweest in het hotel eerst bij Barbie en Tom en daarna bij Matt en Andy, super grote kamers/ appartementen!

Eindelijk vrijdag lekker de hele dag aan t zwembad gehangen. Beneden een handdoek ophalen en dan even zoeken naar de hele groep jongeren, want er zijn 3 zwembaden en twee hottubs, met waterval echt een sprookje gewoonweg!
Daarna kwam de voorbereiding voor dinner-rehearsal. Overtuigd dat het eten om 18:30 startten waren ze al vanaf 18:00 aan het eten.... Oeps
Na een drankje in de bar ben ik nog met wat vrienden mee geweest naar de kamer, waar ik eindelijk mee heb gedaan met een drink spelletje, super grappig die ga ik jullie thuis ook leren! 2 teams van 3 mensen in het midden van de tafel staat een beker met bier voor het verliezende team. Onder de tafel geeft t team een munt door. Dan moet je je handen alleen tot een vuist maken en op de tafel zetten dan 2 x met je vuisten op tafel slaan en dan je hand plat leggen. Het andere team moet dan raden onder welke hand de munt ligt. Hebben ze het fout hebben ze verloren, maar hebben ze het goed heeft het team van de munt verloren te grappig.

Goed vanavond the wedding dus ga snel nog even de zon in!
Heel veel liefs miranda

• 06 April 2013 - 18:55

Mariska:

Veel plezier op the wedding!!
    Blij dat je heelhuids bent aangekomen.. Fijn zo'n piloot die teveel vaart houdt..
    Niet teveel drankspelletjes doen he, is niet goed voor je ;-)
    Hier in Nederland lijkt het eindelijk lente te worden.. Zonnig en bijna 10 graden :-D
    Vandaag dus grote schoonmaak en klusdag gehouden, heerlijk!!

Geniet maar lekker daar! Enne... Vang je dat boeket ff?? Kan wel weer een feestje gebruiken ;-)
    Xx

• 07 April 2013 - 11:00

Roland:

hoi hoi miranda.

ben je lekker aan het feesten daar in amerika
    en ook effen lekker aan het zonne om een kleurtje te krijgen.
    geniet er maar eens even lekker van hoor.
    want dat verdien je wel even.

en was de trouwfeest leuk en gezellig.
    ik denk het van wel.

en ik had van jou harts vriendin irene.
    gehoord dat je het heel leuk vond.
    dat ik op jou site schrijf.

ik hoop dat de vlieg rijs naar peru beter verloopd.
    en dat die wat rustiger land.
    en niet met zo,n snelhijd neer kompt.

nou miranda ga lekker weer verder met genieten.
    want ik kijk er weer lekker naar uit.
    naar jou nieuwe verhaal.

ga nou maar weer lekker chillen en wandellen.
    en tot de volgende verhaal dan maar weer.

en elke dag weer met een lach opstaan uit je betje.
    ha ha ha.

wand een dag niet gelachen is een dag niet geleeft.

heel veel vakantie groetjes van je nieuwe lees ven roland.

• 07 April 2013 - 16:04

Ireen:

schattie! drankspelletjes met... bier?!?! Hmmm, je bent nu al in de war.... ;-) whahaha lieverd, hoop dat de bruiloft gisteren prachtig was en dat je morgen een goede vlucht hebt. Angela (mijn beneden buuf) is gisteren vertrokken en komt vandaag aan. Ze zou een dagje in Lima blijven, dus je kunt haar een berichtje sturen zodra je in Lima aangekomen bent. Wellicht kunnen jullie samen naar het zuiden reizen of iig een drankje doen. Ik heb trouwens dit weekend ook een beetje Spaans weer geleerd ondanks mijn zieke gestel... dus... komt goed :-) dikke kus en veel plezier!!

• 08 April 2013 - 07:55

Linda:

Hey!! Ik kon dit gisteren gewoon niet openen thuis!!! Dus nu heb ik het op school gelezen!
    Ik ben jaloers!!! Zon, drank, gezelligheid, zwembad..... Pffff
    Geniet er lekker van! Was de wedding mooi??