Wedding! - Reisverslag uit San Antonio, Verenigde Staten van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu Wedding! - Reisverslag uit San Antonio, Verenigde Staten van Miranda Cardinaal - WaarBenJij.nu

Wedding!

Blijf op de hoogte en volg Miranda

08 April 2013 | Verenigde Staten, San Antonio

The wedding!!

Allereerst Irene heeft gelijk en ik schaam me diep dat ik dat niet aan jullie heb laten weten!
Wat zijn jullie een lieve vrienden!!!! Al die lieve woorden ze hebben me er gister wel even doorheen geholpen, toen ik even een moment twijfelde wil ik dit wel.... Ik was zo verdrietig, ook omdat ik bij de familie van Annie zoveel liefde ervaar! Mijn eigen familie moeten uitzwaaien Pfff niet makkelijk! Natuurlijk was mijn moeder het aller moeilijkst!
Maar eigenlijk ook wel mijn nichtje en mijn tante, vorige keer waren er iedere keer momenten dat we wisten dat we elkaar weer binnenkort zouden zien! Maar nu.... Niet meer geen trouwerijen of begrafenissen...

Maar dat ik erbij kon zijn was geweldig! Dit was echt de grootste wedding, waar ik ooit bij zal zijn, van zeker 400 mensen!
Tot in elk detail overal aan gedacht, zo mooi, maar ook zoo meisjes achting en dat voor 2 zulke fanatieke sporters. Maar 14 maanden van voorbereiding helpen dan vast!
Verder ga ik niet te veel zeggen de foto's zeggen vast genoeg.
Ik heb een kleine selectie gemaakt. T eten was geweldig, de cocktails en champagne waren er in overvloed.
Jullie weten allemaal hoe makkelijk ik dans, maar ik voelde me hier toch een beetje ongemakkelijk aangezien er nummers waren waarop iedereen een vast dansje aan het doen waren en ik deze niet ken.... Maar natuurlijk een mooie ervaring.

Toen Car 4 jaar geleden in Nederland was zei ze mij dat de mannen in Amerika niet dansen als ze uit gaan, maar toch moeten ze het ergens geleerd hebben, want er waren af en toe meer mannen dan vrouwen op de dansvloer mooi om te zien.
Natuurlijk waren er een heleboel wereld beroemde mensen aanwezig een aantal olympische medaille winnaars.

De volgende dag nog een heerlijk ontbijt mogen nuttigen, vervolgens tas pakken en op naar de cadeau's uit pakken bij Annie Grevers thuis.
Toen een moeilijk afscheid. Om mezelf af te lijden heb ik me gestort op de film die ik achter heb gelaten bij Chandlers familie en Matt.
Daarna (niet geheel onbelangrijk) een hostel geregeld via internet. Waarbij ze me komen ophalen van het vliegveld!

Dus als het goed is is alles nu geregeld en kan ik met een gerust hart beginnen aan een nieuw stukje reis, helaas niet meer in de pure luxe zoals de afgelopen dagen!
Tot snel!

• 08 April 2013 - 18:20

Ireen:

Wat een mooi paar! Heb je het boeket gevangen, zoals afgesproken? ;-) Lieverd, heel veel succes en geluk toegewenst op je pad. Heb je Angela nog een berichtje gestuurd? Over een paar uurtjes kom je aan in Lima! Je mag dan het vliegtuig uistappen met een Buenas Noches :-) Veel plezier en laat vlug wat van je horen, besos

• 08 April 2013 - 18:28

Mariska:

Ja, inderdaad! Heb je het boeket gevangen??
    Prachtige foto's hoor, wat een jurken :-)
    Veel plezier op je volgende stukje reis. Iets minder luxe, maar daardoor toch niet slechter?? (misschien nog leuker juist!)
    Goeie reis en veel plezier!!
    Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal!
    Xx

• 08 April 2013 - 21:37

Patrick:

Hoi schatje,
    ik lees hier voor het eerst over een afspraak omtrent het vangen van een bruidsboeket. Gelukkig weet ik dat je niet zo goed kan vangen ;). Zo te horen was het feest geslaagd en is het eerste deel van je reis super geweest. Ik zag ook een mooie groepsfoto met een stralende Miranda ( in een mooi rokje ). Ben alleen benieuwd of het nog gelukt is om de goede schoenen erbij te kiezen.
    Ik hoop dat vlucht nummer twee ook voortvarend gaat en dat je maar weer veilig mag landen.
    Dat je verder maar veel plezier mag hebben!

Love

• 08 April 2013 - 23:00

Roland:

hoi hoi miranda.

wat een leuk stel is dat jou neef en zijn bruid.
    en heb je het bruids bloemen noch even gevangen.
    of is dat toch niet gelukt ?
    of toch van wel ?
    ha ha ha.
    maar ik vind het wel heel super leuk voor ze.
    en ik hoop dat ze heel gelukkig mogen worden samen.

want miranda ik had ook al gehoord dat je ook een lieve vriend heb.
    nou dat vind ik heel leuk voor jullie met zijn tweetjes.
    en hoop dat jullie heel gelukkig mogen zijn.
    ik wens jullie dan ook alle geluk en een hele hoop liefde toe.
    voor jullie twee.

want miranda ik had al in januari gesproken met jou hards vriendin irene.
    en dan vraag ik altijd even aan ireen .
    go hoe is het met miranda.
    en dan zegt ireen het gaat heel erg goed met miranda.

maar ik vind het wel topie voor jullie.

en dan ga je nu weer verder met je super gave vakantie.
    op naar peru .

en ga daar maar weer lekker verder met genieten.
    en op naar het volgende avontuur.

nou miranda heel veel plezier daar in dat land.
    en wel goed uitkijken daar hoor.
    en voorzichtig aan doen hoor.
    want je moet daar wel heel goed gaan genieten.
    want ik vind dat je dat wel even moet doen.

nou miranda ik wacht weer met heel veel passie op je volgende verhaal.

heel veel vakantie groetjes van je nieuwe lees ven roland.

• 10 April 2013 - 00:06

Desiree:

Hoi liefje;
    Het is weer genieten va n je verslag en dat, terwijl ik er zelf bij was. Fijn dat je je hostel nog in San Antonio kon regelen. Scheelde beslist weer veel stress. Wij met 2! Lekke banden en spanning op de tweede dag naar de camping gereden. Daar pas 9 uur 's avonds aan en dankzij een hele vriendelijke buurman even gebruik kunnen maken van zijn internetverbinding. Zijn nu bij Anja thuis. Zal Skype aanzetten.
    Meis heel veel succes en ga genieten van je avontuur. Dikke kus.

• 11 April 2013 - 14:26

Chantal:

Nog maar net op weg en al zoveel meegemaakt! Wat een geweldige start! Dat belooft veel goeds voor de rest van de reis. Keep us posted en njoy the ride lieverd.

Dikke kus
    Chan