Nieuw land, nieuwe ervaringen
Door: mirandacardinaal
Blijf op de hoogte en volg Miranda
29 September 2010 | Laos, Vientiane
Hi allemaal,
Eindelijk op mijn blogg, ik moet zeggen dat ik super moe ben dus hou het ook een beetje kort!
Ireen is de 27 ste gelukkig en heel aangekomen in Chang Mai!
Nadat we van blijdschap in elkaars armen zijn gevallen op naar het hotel!
Oh wat hebben wij veel te bespreken!
En het gekke was voor mij dat ik in mijn hotel op bed zat, maar dat ik het gevoel had dat ik in Nederland was. Zo raar als je dan je deur uit gaat en de hitte slaat zich weer als een deken om je heen!
Na internet lekker een massage!
Nou ja lekker; Irene schrok zich dood, je zit helemaal onder de blauwe plekken!
Tja vanwege de pijn in mijn rug hadden ze aardig wat werk aan me.
Na het genieten van het lekkere eten zijn we tussen de druppels door gesprongen naar ons hotel.
Irene kon nog niet slapen en ik vond het ook veel te gezellig! Dus 0.30 gaan slapen!
8 uur op Irene uit bed getrokken!
Hup een motorbike huren en op zoek naar de tijgers. Ireen vond het zo vet dat ze het ook wou ervaren! En gelijk heeft ze.
Hier dus nogmaals foto's, maar nu met de grote tijgers. Met Ireen durf ik het wel, maar men wat zijn ze groot. En die staart een en al spier. Doet gewoon zeer als ze je raken!
Vervolgens op naar de Tempel waar we gezegend werden! Hiervoor had ik een sterke scooter gevraagd, want 17 km omhoog de bergen in. Voordeel geen wagenziekte!
Nadeel wel lelijk verbrand.
's avonds weer een heerlijke massage.
Fa was de masseuse en Fa in in het nl. lucht. Zie je zulke prachtige namen en zo simpel!
lucht, bij, zon etc.
Na een fantastische maaltijd en een moeilijk afscheid met Chris en Lola naar bed.
Volgende ochtend vroeg eruit en naar de grens van Laos!
Het was helemaal onduidelijk wanneer de grens nou zou sluiten. Niemand kon het ons vertellen de ene zei 12 uur de ander 13 uur volgende 18 uur???
Toen we om 14 uur aankwamen was de grens gewoon nog open en konden we in een bootje mee naar de overkant!
Een hostel was zo gevonden eindelijk om 15 uur lunch!!!
Nu alweer 3 uur op internet.
Vannavond tas pakken voor de GIBBON experients WOUW ik heb er zo een zin in.
Mijn rug is al aardig verbeterd dus tas niet te zwaar maken en gaan met die banaan. Voor de zekerheid pijnstillers mee!
Jongens ik ga douchen en pakken en dan mijn ogen van binnen eens bekijken!
Volgende keer ben ik weer bordevol energie en vertel ik met alle plezier weer verhalen!
Weltrusten en jullie ontspannen maar en eet smakelijk voor zo!
Liefs Miran
Ireen is de 27 ste gelukkig en heel aangekomen in Chang Mai!
Nadat we van blijdschap in elkaars armen zijn gevallen op naar het hotel!
Oh wat hebben wij veel te bespreken!
Na internet lekker een massage!
Nou ja lekker; Irene schrok zich dood, je zit helemaal onder de blauwe plekken!
Tja vanwege de pijn in mijn rug hadden ze aardig wat werk aan me.
8 uur op Irene uit bed getrokken!
Nadeel wel lelijk verbrand.
's avonds weer een heerlijke massage.
lucht, bij, zon etc.
Volgende ochtend vroeg eruit en naar de grens van Laos!
Een hostel was zo gevonden eindelijk om 15 uur lunch!!!
Nu alweer 3 uur op internet.
Vannavond tas pakken voor de GIBBON experients WOUW ik heb er zo een zin in.
Jongens ik ga douchen en pakken en dan mijn ogen van binnen eens bekijken!
Weltrusten en jullie ontspannen maar en eet smakelijk voor zo!
Liefs Miran
29 September 2010 - 16:57
Linda:
He meis, Klinkt weer errug leuk allemaal! Fijn dat irene goed is aangekomen! Doe haar de groetjes. Ik zit momenteel ziek thuis, spierpijn, hoofdpijn, moeheid, er heerst van alles. Nou ja komt wel weer goed. Veel plezier en succes bij de Gibbon experience! Kus kus -
29 September 2010 - 16:57
Linda:
Zie net dat je over 75 dagen al weer thuis komt... Als je het snel zegt lijkt met maar heel weinig haha! -
29 September 2010 - 18:02
Marjolein:
Echt wel gaaf. Zijn echt precies hetzelfde als katten haha. Alleen iets gevaarlijker...Miran ben je trouwens niet allergisch voor ze? Fijn dat Irene goed is aangekomen. Heeft ze een dikke knuffel gegeven namens mij? Ik ben blij dat jullie nu samen zijn. Is toch beter. Waar ik nou benieuwd naar ben is wat mis je nou het meeste aan Nederland? Ik mis je wel hoor. Hoop dat ik je binnenkort een keer op skype kan spreken. Dat lijkt me erg gezellig. Mijn kinderen op school vinden de verhalen van jou ook erg interessant. Vooral het slapen op een betonnen bed met een houten kussen. Dat maakte echt indruk. Als je terug bent in Nederland en jij vindt het leuk, wil je dan langs komen op school? Nou ik wens jullie heel veel plezier en geef jullie een dikke knuffel en kus...xxx Mar... -
29 September 2010 - 21:54
Shirley:
Wat een stoere foto's. En wat een lief poesje.... :D
Zo mak als een lammetje of was het in het echt toch wel een beetje eng? -
30 September 2010 - 05:39
Maris:
Hai!
Wat fijn dat Irene goed is aangekomen!
Nu kun je in ieder geval weer lekker in het Nederlands bijkletsen!
Gaaf hoor, die grote tijger, leuke foto's.
Heel veel plezier in Laos met de gibbon experience, ben benieuwd naar die foto's!
Rustig aan het het ruggetje, niks forceren,, Een goeie massage helpt vast wel (en is ook wel lekker, lijkt me!!)
Hier gaat alles z'n gangetje, nog iets meer dan 2 weken en het is alweer herfstvakantie, jeeh!
Nu ga ik weer fijn naar cursus :(
Veel plezier weer en doe Irene de groetjes!
Kus -
30 September 2010 - 09:22
Laura:
WOUWWWWWWWWWWWWWWWWWW wat een prachtige foto's!!! Enne je ziet er goed uit Miran jij ook hoor Irene whaha. Was stiekem toch ook wel een beetje eng denk ik of viel het mee. Nou veel plezier samen, zal wel heerlijk zijn lekker ff op zijn hollands kletsen...:)
Kusje -
30 September 2010 - 10:55
Stephanie:
Wat super gaaf! Ze zijn misschien wel tam, maar het blijven dieren. Maar zo te lezen hebben jullie het allemaal overleeft.
Jullie lopen nog lekker in de zomerkleding en hier wordt het al echt herfst. Heel koud!!
Nog twee weekjes en dan ga ik op vakantie. Hopelijk heb ik nog een beetje mooi weer.
Doe voorzichtig allebei en heel veel plezier!
Kus Stephanie -
30 September 2010 - 18:59
Eddy:
Beste Miranda,
Even een tijd niet gereageerd. Je kent dat wel, druk, druk druk! Veel zieken op school dus aan de bak. Een massage lijkt me dan ook wel erg lekker. Maar daar kom je niet aan toe. Wel gaaf met die tijgers. Ja, je rug heeft wel te lijden en er staat je nog wat te wachten! -
01 Oktober 2010 - 18:12
Desiree:
Hoi,
Je verslag is weer heel gezellig om te lezen. Bij de foto's de k ik: die zijn niet wijs!!! Tja en jammer misschien, maar Tess wordt echt niet groter dan een
middenmaats konijn!!
Lieve meiden; doe maar gewoon, dan is het al indrukwekkend genoeg. Veel plezier en graag heelhuids bij de apen vandaan. -
01 Oktober 2010 - 18:33
Marga:
Je moet toch eens vertellen wat die tijgers al gegeten hadden toen jullie daar zo lekker lagen. Mensenvlees?
Wij zijn in1997 bij chanrai de Mekong overgestoken en vonden Laos geweldig. Ons vervoer bestond toen uit een truck en de slowboat.De speed boot was er ook maar die gaf wel erg veel spetters en dan zie je zo weinig.ben benieuwd of er erg veel veranderd is. Heel veel plezier ,jullie zullen zeker genieten van dat vriendelijke land.
Liefs -
03 Oktober 2010 - 13:17
Miranda Cardinaal:
Wat onwijs lief dat jullie allemaal zo hebben gereageerd!
Ja de lieve katjes hadden al gegeten en ik weet we doen gek, maar het is maar 1 keer in je leven!!!
Nee ik benniet allergisch!
En ja lau ik heb me er even overheen moeten zetten!
Ja zo zie je maar ik ben zo weer thuis he lin!!
Beterschap!
Eddy ik vind het super dat je nog steeds alles volgd.
Steef hele fijne vakantie!!
Hi marga en theo wat leuk dat jullie nog steeds alles volgen!
Helaas neem ik niet helemaal de zelfde route, maar de weg is daar nog steeds onbegaanbaar het beste is de boot! verdere uitleg komt in mijn volgende verslag!
liefs miran -
03 Maart 2013 - 14:30
Roland:
hoi hoi miranda.
daar was ik weer.
heeft even geduurd.
wat gaaf is dat toch met zulke dieren op de foto,s.
samen met je hards friendin irene.
dat is toch heel leuk.
en ja dat doe je maar eens in je leven.
en het blijft super spannend met zulke dieren
maar wel heel mooi hoor.
nou miranda ik ga weer verder met het lezen van jou verhaalen.
groetjes van je nieuwe lees ven roland.